Vjenčanja

Dan vjenčanja od posebnog je značaja, dan je to koji se pomno planira, do najmanjeg detalja. Umijeće sklapanja detalja u cjelinu naš je svakodnevni izazov. Cjelokupan dojam vjenčanja – čina kojim obilježavamo sjedinjenje dvoje ljudi, njihovo uplovljavanje u bračnu zajednicu, ljubav, međusobno poštovanje... posebno zaokružuju detalji.

Naime, upravo cvjetni aranžmani ili pak nebrojeno mnogo varijacija ostalih dekorativnih elemenata i detalja, imaju za cilj vizualno pojačati ukupni dojam i značenje tog posebnog dana.

Detalji, usklađeni s ostalim elementima koji prate taj događaj, ali i s željama i ukusima te htijenjima mladenaca, ono su čemu pridajemo iznimnu pažnju i značaj. Odabir detalja vršimo u skladu s naputcima mladenaca ili pak sukladno njihovoj želji, dopuštamo vlastitoj kreativnosti da dođe do izražaja. U nizu detalja, bez kojih je vjenčanje nezamislivo, svakako se ističe buket – usklađen s osobnošću i željama mladenke, potom bombonijere, pozivnice, reveri...

Od posebnog je značaja i uređenje lokacije vjenčanja – crkve, matičnog ureda, ili bilo kojeg drugog mjesta po odabiru mladenaca. Također, dekoriramo i lokaciju proslave nakon vjenčanja, a sve navedeno usklađeno s ostalim elementima koji zaokružuju vjenčanu priču određenog para.

U skladu sa željama klijenta, u mogućnosti smo dekorirati lokaciju na tradicionalan ili pak moderan način. Posebna su nam specijalnost sve popularnija vjenčanja u ambijentu istarskih vila i agroturizama, ali i na ostalim lokacija širom prelijepe Istre.